Ел Маестро: Не бях изненадан от представянето на Вион, защото е много добър играч

Ел Маестро: Не бях изненадан от представянето на Вион, защото е много добър играч

Topsport.bg

18-02-2024, 20:23

Наставникът на ЦСКА - Нестор Ел Маестро, говори след категоричната победа с 3:0 над Ботев (Враца) на Националния стадион "Васил Левски" на рестарта на шампионата.

"Не съм доволен от всичко. Много беше важно да спечелим първия мач. Доволни сме от резултата, щастливи сме за Тибо Вион. Показахме добри неща в офанзивен план, но има неща, които трябва да подобрим. Не бях изненадан от представянето на Вион, защото е много добър играч и имаше добра подготовка, но головете му бяха изненадващи.

Има неща за анализиране и подобряване. Мисля, че следващата седмица трябва да контролираме по-добре противниковите контраатаки, на пространствата зад нас, имаме и труден противник, надявам се да бъдем по-концентрирани и да се представим по-добре. Щастлив съм с отбора, който имам. Ще работя с този отбор и ще дам най-доброто за себе си.

Физически изглеждахме добре. Казах го и на лагера в Турция, ако спечелим първия мач, никой няма да говори за мачовете през януари. Направихме много добра подготовка. Разбира се, че сме готови за мача с Черно море и трябва да бъдем. Ще е голям мач, респект към противника, трябва да покажем нашата най-добра игра и трябва да победим", завърши Нестор Ел Маестро.

Източник: Topsport.bg

Последни новини