Живко Миланов се захваща с Майкон

Живко Миланов се захваща с Майкон

Topsport.bg

24-06-2024, 10:48

Помощник треньорът на Левски - Живко Миланов - се заема с левия бек Майкон. Асистентът на Станислав Генчев по време на двубоя на няколко пъти обясняваше на бразилеца как да се позиционира и как да действа в дадени ситуации.

Бившият десен защитник на сините дори привика 24-годишния бранител на почивката, която получиха футболистите, за да се хидратират, за да му обясни какво трябва да прави по фланга.

Майкон не се представи на ниво в първия си мач с екипа на Левски, но и не допусна фатални неточности. При тежките натоварвания през миналата седмица бразилецът показа слаба кондиция и дори не завърши едно от упражненията, тъй като спортно-техническият щаб прецени да не го натоварва още, за да не се стигне до контузия.

За разлика от него, другото ново попълнение - Алдаир Невеш, се представи добре при

дебюта си. Португалецът умело се включваше в предни позиции, като често извеждаше или получаваше топката от своите съотборници зад гърба на защитата, а в защита стоеше стабилно. Десният халф-бек дори на няколко пъти заслужи овациите на феновете, като някои от тях се пошегуваха, подвиквайки към него с Петрис, оприличавайки го с бившия защитник на сините, с когото имат сходни прически, отбелязва "Тема спорт".

Източник: Topsport.bg

Последни новини