За радостта и ползата от "ЦСКА on tour"

За радостта и ползата от

Topsport.bg

днес, 10:35

Сетовното баскетболно шоу "Харлем Глоубтротърс" скоро ще завърти стотната си година, докато в момента феновете у нас имат доста по-малко време да се насладят на "червеното" турне по цялата страна. То бе предизвикано от ремонта на "Васил Левски", който съвсем очаквано ще се проточи повече от предвиденото. Този дефект носи известни неудобства на администрацията на ЦСКА заради организацията на домакинствата, но и много повече ползи на отбора и на "червената" половина от България. 

"Армейците" изиграха вече едно такова уж символично, но превърнало се в 100 процента ефективно домакинство на Берое в Благоевград. Атмосферата бе толкова празнична и еуфорична, колкото ЦСКА не помни в мач на софийска земя от изнасянето от "Армията" заради започналия ремонт. След мача с Черно море предстои ново домакинство на Септември, като още не е ясно дали дотогава "Васил Левски" ще е готов и няма ли "червените" отново да са on tour. 

За ЦСКА всичко случващо се с домакинствата из цяла България е нещо изключително полезно и зареждащо с енергия. 5000 - 6000 "червена" агитка изглежда внушително на стадиони като този в Благоевград, Стара Загора, Варна или Велико Тъново. Дори и далеч от върха, но в момент на израстване и промяна, "червените" могат да съберат между 4 и 8 хиляди души, в която и да е точка от България.

Източник: Topsport.bg

Последни новини