Заги: Няма да е лесно, чака ни здрава битка срещу Локо (Пд)

Заги: Няма да е лесно, чака ни здрава битка срещу Локо (Пд)

Topsport.bg

16-03-2024, 10:00

Старши-треньорът на Славия - Златомир Загорчич заяви, че очаква днес поредния труден двубой за тима му.

"Локомотив (Пловдив) е интересен отбор. Ще направим всичко възможно да се преборим и с него. Няма да е лесно, чака ни здрава битка. Те вече започнаха да намират верния път. Имат и интересен треньор. Всички сили хвърляме, трябва да търсим и играчи в запас", коментира пред "Тема Спорт" Заги.

Двама титуляри от дербито със Славия, спечелено с 2:1 след обрат, ще са аут за днешния мач с Локо Пловдив. Галин Иванов напусна преждевременно малкото столично дерби заради разтежение, което ще го извади до края на месеца.

Контузия в последните дни е получил и Денислав Александров. Той също бе сред 11-те в "Надежда". Централният защитник Виктор Генев е наказан. Това ще вкара пак в групата Мартин Георгиев, който се оказа ябълката на раздора между Заги и президента Венци Стефанов. Не е изключено бранителят да си партнира с друг младежки национал Велко Йеленкович. Опция е и Ивайло Марков, който обаче срещу Локомотив София не бе в групата.

След контузия сред 11-те се завръща друг младежки национал Кристиян Стоянов. Еролд Дост изтърпя наказанието си и ще е на разположение. След контузии бяха вдигнати Тони Тасев и Иван Минчев. Те получиха удари в мача с червено-черните, но не се оказаха сериозни като на Галин Иванов.

Източник: Topsport.bg

Последни новини