Загорчич: Левски минаха ли центъра през второто полувреме?

Загорчич: Левски минаха ли центъра през второто полувреме?

Topsport.bg

29-03-2024, 21:28

Старши треньорът на Славия Златомир Загорчич бе много разочарован след загубата с 0:2 в гостуването на Левски от 26-ия кръг на българското първенство.

"Да си вкараме головете и да не допуснем гол. Можем да разделим мача на две. Левски беше по-опасен първото полувреме и успя да отбележи. На полувремето говорих с футболистите, защото не искам да има напрежение. Успяхме да се справим добре през второто полувреме, но не успяхме да вкараме гол. Много мачове загубихме по този начин. Ако изчистим тези грешки във фаза защита, нещата ще се получат. Това го видяхме през второто полувреме - имаше много агресия и минаванията на Левски на половината второто полувреме се брояха на пръстите на едната ръка. Който вкара гола, той печели", заяви наставникът на "белите" минути след края на мача на стадион "Георги Аспарухов".

"Просто ги убеждавах, че могат много повече от това, което показваме. Накрая има казах, че не може да се притесняваме и да търсим добър резултат. Трябва всеки мач да играем по 90 минути, а не по едно полувреме", разкри наставникът на "белите".

Той не можа да намери нещо позитивно от мача, след като той бе загубен: "Няма позитиви, ние си гоним точки. Това ни е приоритет - да си печелим мачовете. Не ме интересува срещу кой играем - Лудогорец, ЦСКА или Левски, ние трябва да печелим точки"

"Дано, дано през целия мач срещу Пирин да играем така, както през вторите 45 минути срещу Левски", завърши Заги.

Източник: Topsport.bg

Последни новини