Загорчич: Трябва да сме оптимисти и да мислим в посока класиране за Европа

Загорчич: Трябва да сме оптимисти и да мислим в посока класиране за Европа

Topsport.bg

27-04-2024, 21:35

Старши треньорът на Славия Златомир Загорчич коментира победата с 1:0 над Ботев като гост на стадион "Христо Ботев". Срещата бе част от първия плейофен кръг от втората четворка в efbet Лига.

"Горе-долу се разбрахме преди мача и на полувремето да се раздаваме на 100%, да сме дисциплинирани във фаза защита, което направихме максимално. В последните минути Ботев Пловдив имаше пропуски, това е награда за това, което направихме през 90-те минути.

Когато успеем да си вкараме головете, значи имаме концентрация. Исак Соле излезе в ситуация, в която можеше да вкара втори гол, много съм доволен от него и със сигурност в следващите мачове ще показва още повече.

Не мога да кажа нито една лоша дума срещу момчетата. Това е начинът, раздават се максимално. Някой път има спад на концентрация, но и това е нормално. Не можем да държим ниво по-дълго време". 

Винаги трябва да сме оптимисти и да мислим в посока класиране за Европа. Ще е тежко, но ще се опираме. Вече мислим за мача с Арда и се надявам да съберем достатъчно точки, след това ще видим какво е положението".

Източник: Topsport.bg

Последни новини