Засилени мерки за сигурност в Морската столица заради Спартак (Варна) - Левски

Засилени мерки за сигурност в Морската столица заради Спартак (Варна) - Левски

Topsport.bg

30-08-2024, 18:59

От Община Варна обявиха временна организация на движението в града в събота, заради провеждането на двубоя от 7-ия кръг на efbet Лига между отборите на Спартак (Варна) и Левски.

В събота от 16:30 часа до приключване на мероприятието - около 21:30 часа, ще бъде преустановено движението на пътни превозни средства (ППС) по ул. "Кирил Шиваров"  в отсечката от подхода на бул. "Цар Освободител" към ул. "Прилеп" и ул. "Кирил Шиваров", северно от сградата на Здравната каса до ул. "Дойран".

При необходимост, същия ден от 16:15 часа до 17:30 часа ще бъде спряно и движението на ППС по дясното платно на бул. "Цар Освободител" в отсечката от кръстовището с бул. "Княз Борис I" до подхода към ул. "Прилеп" и ул. "Кирил Шиваров", северно от сградата на Здравната каса.

Срещата от 7-ия кръг на елитната ни група между Спартак (Варна) и Левски е утре от 19:00 часа. Преди този мач варненският тим е трети във временното класиране с 13 точки, след 4 успеха, едно равенство и едно поражение, с гол по-лоша голова разлика от градския съперник Черно море, който е втори. "Сините" пък са водачи класирането с 15 точки - 5 победи и една загуба.

Източник: Topsport.bg

Последни новини