Захари Сираков: С такива победи се става шампион

Захари Сираков: С такива победи се става шампион

Topsport.bg

вчера, 22:13

Старши треньорът на Лудогорец Захари Сираков коментира домакинския успех над Локомотив София с 2:0 на "Хювефарма Арена" в мач от деветия кръг в efbet Лига. Наставникът на "орлите" заяви, шампион се става с победи срещу "такива отбори", като заяви, че Лудогорец не е реализирал голяма част от положенията, които е създал.

"Доволен съм от представянето на отбора. Създадохме доста положения, които не реализирахме. Явно трябва да поработим по това, защото положенията не липсват. Доволен съм от старанието на всички", заяви Захари Сираков.

"Ние се постарахме да изключим това да подценим съперника. Шампион се става с победи срещу такива отбори. Доволен съм от всички футболисти, които взеха участие в мача", каза още той.

"Трудни съперници ни предстоят в Лига Европа. Това е добре за треньора, защото футболистите са пределно мотивирани и не се нуждаят от допълнителна мотивация. Надяваме се да тръгнем положително, въпреки че Славия Прага е силен отбор", коментира Сираков.

"За мен и всеки треньор, който трябва да избира, когато има 24-25 класни футболисти. Спас Делев и Тодор Неделев не попаднаха в групата за Европа заради броя на българите в това число", завърши наставникът на Лудогорец.

Източник: Topsport.bg

Последни новини