Звездите на Берое вече предизвикват сериозен интерес от чужбина

Звездите на Берое вече предизвикват сериозен интерес от чужбина

Topsport.bg

05-11-2023, 16:21

Берое направи един състав, който мнозина критикуваха в началото на сезона. Старозагорският отбор през септември попадна и в една негативна серия, която до голяма степен бе породена от много тежката програма, в която имаше мачове срещу всички от първата шестица от миналия сезон. Като че ли мнозина забравиха, че през миналия сезон Берое едвам се спаси от изпадане. Но играчите започнаха все по-добре да се напасват и веднага предизвикаха сериозен интерес към тях.

Вини Трибуле е първият, който предизвика много сериозен интерес с изявите и головете си. Камерунецът е спряган за трансфер в Левски през зимата. Берое е много вероятно да се раздели с него, защото договорът му изтича.

Друг играч, който се очакваше да предизвика много сериозен интерес още с трансфера си в Берое е Леандро Годой. Нападателят много бързо успя да загатне за своя потенциал. Аржентинецът бе привлече в Берое за 1 милион долара, така че се очаква старозагорци да му поставят много сериозна трансферна сума, за да го продадат.

Берое се очаква да му постави цена от поне 1,5 милиона евро. Към Годой вече има интерес, като неговите изяви се следят конкретно от турски отбор.

За Годой се заговори за интерес от страна на Левски, но на този етап това е малко вероятно, тъй като "сините" не са в състояние да извадят сериозна трансферна сума.

Енцо Ойос също е футболист, който предизвиква много голям интерес с изявите си. Ойос е бил харесан от холандски мениджър, който е присъствал на трибуните на стадиона в Пловдив по време на мача между Локомотив и Берое (1:2). Тогава Ойос изигра много силен мач и бе в основата на победата на Берое. По информация на колегите от "Котаспорт", нидерландският агент е представител на АЗ Алкмаар, но на този етап е рано да се говори за конкретен интерес.

Източник: Topsport.bg

Последни новини