Златомир Загорчич: Ние вярваме, че можем да спечелим всеки мач

Златомир Загорчич: Ние вярваме, че можем да спечелим всеки мач

Topsport.bg

вчера, 22:26

Старши треньорът на Славия Златомир Загорчич логично бе доволен от победата на "белите" с 1:0 над Черно море, която сложи край на лошата серия от четири поредни загуби на състава от "Овча Купел". Той наблегна на факта, че воденият от него отбор е създал повече голови положения и е заслужил трите точки. Наставникът не пропусна даде своя коментар и за оситуацията сотменения гол, като сподели, че футболистите му не знаят защо попадението е било отменено.

"Направихме повече положения, трябва да видим и гола, който ни отмениха първото полувреме. Ръцете му бяха прибрани в тялото, не знаем причината да отменят гола. Моето виждане за целия мач - момчетата заслужиха, благодаря им.

Всеки мач виждам едно и също, не само днес. Даже и в мачовете, които загубихме. Момчетата тренират максимално. Това, което съм казал и миналия мач, и сега. Проблемите идват от липсата на хора. Имаме контузени.

Ние вярвахме и в мачовете, които загубихме. Играхме по горе-долу същия начин. Противникът успяваше и печелеше мачове. Футболистите тренират, нямам забележки към тях.

Феновете и съблекалнята ми дават най-голямата мотивация. Няма как да не кажа, че благодарение на всичките сега се готвим. Пак ще си останем с 8-9 човека. Какви тренировки да правим? Квадрати...не знаем. Продължаваме, вярваме в себе си. Това е положението.

Натрупана програма, натрупана програма. Имаме хора, които играха по 4 мача в една седмица. Това е много, не са свикнали с това нещо. Оттам идват проблемите с контузии и така натантък".

Източник: Topsport.bg

Последни новини