И Генчев прихвана от синия синдром

И Генчев прихвана от синия синдром

Topsport.bg

днес, 08:31

Младият треньор Станислав Генчев досега оставя добро впечатление с професионалната си дейност и дори при други обстоятелства щеше да бъде много по-симпатичен на червената общност. Но какво да се прави!?

И той очевидно е прихванал от генетичната болка на "Герена", в която се пресичат исторически комплекси и чувство за малоценност спрямо ЦСКА.

Вече е смешно да се коментират темите за Ловеч и Етрополе, а и всеки може да се върне до първото "тире" в българския футбол, а именно Левски-Спартак при МВР и ДС. Или до регистрацията на няколко сини клуба: на Петър Петров-Кучето, на МВР като продължение на ФК Витоша и така до Левски 1914 по времето на г-н Томас Лафчис...

Станислав Генчев знае много добре какво означава ЦСКА и кой подкрепят хилядите червени фенове, които преди дни бяха в Благоевград, а в събота ще се изсипят във Варна. Интересно е, ако той спечели вечното дерби след три седмици, дали ще празнува успех над Ловеч, Етрополе или Дряново, или над големия съперник ЦСКА?!

Житейският опит и практиката са показали, че и най-интелигентният, сдържан, етичен човек за нула време се променя, когато попадне в токсична и злобна среда. Не отива на обещаващ млад треньор да слиза на нивото на най-обикновени лузъри и хейтъри с писания по социалните мрежи! И не е градивно за самия него.

Източник: Topsport.bg

Последни новини