Иван Колев: Направихме твърде малко във фаза атака, отборът ни не е завършен

Иван Колев: Направихме твърде малко във фаза атака, отборът ни не е завършен

Topsport.bg

вчера, 22:34

Старши треньорът на Локомотив (София) Иван Колев коментира поражението от Лудогорец с 0:2 в Разград в мач от деветия кръг в Първа лига.

"Липсваше ни класа в атакуващ план. През първото полувреме играхме дисциплинирано в защита. Не позволихме на Лудогорец да създаде чисти положения, въпреки че диктуваше играта. Правехме елементарни грешки. Това, което направихме във фаза атака, бе много недостатъчно", коментира Иван Колев.

"Отборът ни не е завършен. В момента се намира на етап, в който другите отбори бяха преди старта на първенството. Ние ги настигаме в това отношение. Знаем, че имаме проблеми, но се опитваме да ги решаваме в движение. На всеки 10 дни имаме по един нов играч, но имаме нужда от тях и затова ги привличаме", каза още той.

"Мога да гарантирам, че ще се работи усилено, вече зависи какво ще си заслужим на терена. Недоумявам някои неща свързани с въпросите с треньорския пост... я, по-добре да не коментирам. Нямам желание да засягам хората, които повдигат въпроси около треньорския пост в Локомотив София", завърши той.

Източник: Topsport.bg

Последни новини