Иван Колев се чуди какво да прави с разбунтувалия се Симо Славчев

Иван Колев се чуди какво да прави с разбунтувалия се Симо Славчев

Topsport.bg

днес, 13:30

Капитанът на Локомотив (София) - Валентин Николов - ще се завърне сред титулярите за днешното гостуване на Лудогорец. 20-годишният атакуващ полузащитник се контузи след победата над Черно море с 2:1 в "Надежда" на 4 август и оттогава не е играл.

Николов се завърна в групата за първи път при загубата с 0:3 от ЦСКА в "Надежда". В този двубой пък травма в ръката получи Юли Ненов. Той се е разминал със счупване, но почти сигурно ще остане на пейката. Вместо него като ляво крило ще действа именно Валентин Николов. На тази позиция той започна и в сблъсъка с Черно море.

Старши-треньорът Иван Колев имал колебания относно Симеон Славчев, който възнегодува при смяната си в мача с "армейците", но все пак отново ще стартира от първата минута.

В последните дни усилено се заговори, че Колев е близо до изхода заради серията слаби резултати на тима. "Железничари" те са водили преговори с бившия играч и помощник треньор на тима Светослав Петров, който обаче е нежелан от "червено-черните" фенове в "Надежда", пише "Тема спорт".

Източник: Topsport.bg

Последни новини