Илиан Илиев: Дербито си е дерби, важното е да не влезем нервни в мача

Илиан Илиев: Дербито си е дерби, важното е да не влезем нервни в мача

Topsport.bg

днес, 15:19

Черно море ще бъде без една от звездите си в битката за Варна. Лекарският щаб на тима няма да успее да вдигне за мача със Спартак Уеслен Жуниор. Бразилецът все още лекува травма и в тима няма да прибързват с пускането му в игра. Градското дерби на "Коритото" е в неделя, 22 септември, от 20:00 часа.

Интересното е, че противниците влизат в него, след като не победиха в предходната среща. Черно море стигна само до 1:1 срещу Арда на "Тича", при това с изравнително попадение на Живко Атанасов дълбоко в добавеното време на двубоя. Соколите завършиха при същия резултат в гостуването на Ботев Враца. Те поведоха с автогол на Мартин Бачев, но допуснаха Даниел Генов да прониже Мартин Величков.

Треньорът на моряците Илиан Илиев не натовари излишно тима си с ролята на фаворит в сблъсъка. "Очаквам да се получи празник и футболът да е на първо място. Дербито си е дерби, няма изявени фаворити. Важното е да сме спокойни, да не влезем нервни мача предвид важността, която знаем, че има за града.

Уеслен и Калкан продължават да лекуват контузии, останалите са на линия", заяви пред "Тема Спорт" специалистът. В състава на националния селекционер няма и наказани футболисти.

Източник: Topsport.bg

Последни новини