Илиев: Точката е повече от нищо и вече се готвим за следващия мач

Илиев: Точката е повече от нищо и вече се готвим за следващия мач

Topsport.bg

31-03-2024, 18:53

Старши-треньорът на Черно море - Илиан Илиев остана доволен от своите футболисти след нулевото равенство в гостуването на Ботев (Пловдив) от 26-ия кръг на efbet Лига.

"Аз съм доволен от желанието на футболистите през цялата година. Дори да не сме изиграли прекрасен мач, не мога да им кажа нищо, защото са почти перфектни през цялата година. При този терен, можехме да направим повече, но имаше противник, който иска да ни се противопостави. Точката е повече от нищо и се готвим за следващия мач, който също ще е тежък. Можеше да победим, можеше и да загубим, стана добър мач. Тази рязка промяна в температурата ни се отрази и след 30-ата минута се видя, че се задъхваме. Изиграхме нелош мач откъм желание, откъм футбол можем повече", заяви той минути след края на мача на стадион "Христо Ботев".

Той открои причината за амплитудата в представянето на отбора при домакинствата и при гостуванията: "Една от причината е, че имаме противници, които искат да ни победят. Завършващата ни фаза, не от вчера знаем, че може да е по-добра. Не вкараш ли навън, колкото и да се държиш добре и да си компактен, не може да победиш. От футболистите няма момент, когато да не съм бил доволен, дори и при загуби".

"Не, направих перфектна работна седмица. Нямаме някакви амплитуди в представянето си, според това, че сме отсъствали няколко дни", каза той за съвместяването на задачите като национален селекционер на България и като старши треньор на Черно море.

"Ние имаме основата, нямаме проблеми с това. При нас се отразяват пътуванията, които не са леки, но сме го играли и друг път. Имаме скамейка, с която може да направим промени в някои зони", завърши старши треньорът на "морето" относно предстоящата сгъстена програма от мачове.

Източник: Topsport.bg

Последни новини