Илия Груев: Надявам се да пренеса формата си от Лийдс в националния отбор

Илия Груев: Надявам се да пренеса формата си от Лийдс в националния отбор

Topsport.bg

18-03-2024, 20:37

Полузащитникът на Лийдс Илия Груев си пожела да се класира за Висшата лига с отбора си и да играе на Световно първенство с националния отбор на България, след като остана на второ място в класацията "Футболист на годината".

"Много се радвам за втората награда, миналата година бях в тройката. Много се надявам да влезем във Висшата лига, това ни е целта. Дано другата година да играя в най-доброто първенство в света. Много ми допада животът в Англия", започна Груев.

"Честитя на Киро (Кирил Десподов) и Чочката (Ивайло Чочев), че са в топ 3. Надявам се да продължаваме така."

"Радва ме, че феновете ме оценяват. Много обичах като малък да играя с приятелите си. Когато станеш професионалист, трябва колкото можеш повече да гледаш добрите футболисти и да се развиваш и винаги да играеш със самочувствие. Много ще е жалко, ако някой ден нямам любов към футбола", каза халфът на Лийдс.

"Надявам се да пренеса формата си от Лийдс в националния отбор. Целта ни трябва да е класиране на Световно първенство. Имаме футболистите и колектива да постигнем нещо. Илиан Илиев върши много добра работа. Дали съм готов за Висшата лига, дано да видим другата година", завърши Илия Груев.

Източник: Topsport.bg