Камен Воденичаров: Дано не станем свидетели на есен, която вече сме гледали

Камен Воденичаров: Дано не станем свидетели на есен, която вече сме гледали

Topsport.bg

вчера, 09:49

Големият фен на Левски - Камен Воденичаров - разкри пред "Мач Телеграф" впечатленията си от играта под ръководството на Станислав Генчев. Той посочи не само от какво е доволен, но и от какво се притеснява.

"Радвам се от трите точки, които взехме срещу Славия. В крайна сметка в този двубой най-важно беше да се вземе победата. От началото на сезона виждаме една добра игра и се надявам все повече да ни радват нашите момчета. Ключовото в този мач беше, че показаха характер. Левски демонстрира повече желание за победа. Хубаво беше, че не допуснахме гол, въпреки че Славия имаше положения. Кристиан Димитров направи много силен мач и вкара гол, който беше ключов. Хубаво е, че имаме мощни и здрави футболисти на всички позиции. Не знам как върви тренировъчният процес на отбора, но е хубаво, че в пореден мач Левски бележи от статично положение. Целият щаб вероятно работи в тази посока. Дано статичните ситуации станат едно от основните оръжия на отбора. Всички искаме да се изгради един тим, който да играе в Европа и да бъде конкурентен на водещите клубове в европейските клубни турнири.

Публиката е зад отбора и това е от огромна важност. Това е една от основните сили на Левски! Всеки един мач трябва да бъде празник. Надявам се да вземем трите точки и срещу Арда. Левски не бива да допуска криви стъпки и трябва да мачка във всеки един двубой. Само това може да донесе радост на публиката. Следват тежки мачове и трябва да се запази добрата форма на футболистите и да се вземат победите в тях. Дано не станем свидетели на есен, която вече сме гледали", пожела си Воденичаров.

Източник: Topsport.bg

Последни новини