Капитанът на Крумовград: За нас тази точка си е най-вече за самочувствие

Капитанът на Крумовград:  За нас тази точка си е най-вече за самочувствие

Topsport.bg

10-03-2024, 19:02

Капитанът на Крумовград Божидар Кацаров говори след нулевото равенство с Левски на "Герена", че тази точка за новака в елита е за самочувствие. Кацаров получи жълт картон и ще бъде аут за следващите 2 мача.

"За нас равният беше предостатъчен в началото на седмицата. С оглед на червения картон мисля, че през второто полувреме трябваше да сме по-агресивни, да пресираме повече, да изнесем линията по-напред. Мисля, че през второто полувреме имаме един удар на Момчил Цветанов и той беше далеч от целта.

"За мен Левски има най-добрите фенове в България, подкрепяха ги през целия мач без значение от резултата. Тук се играе много тежко. За нас тази точка си е най-вече за самочувствие. То се видя колко липсваше Алекс Колев.

Който разбира от футбол и е гледал мача ще разбере защо ни е липсвал. Всяка една дълга топка като го няма него, няма кой да я запази, няма кой да поведе отбора напред. Много е важен.

"Видях го, но това е нормално. Феновете са темпераментни, дошли са да подкрепят отбора Това му казах и на него - да стане, няма смисъл. Не сме долши да бавим играта, а да играем футбол, пък, ако ни победят, по-добрият да победи.

"В началото на сезона искахме да се спасим. Нов отбор сме, още не е организиран изобщо. Седмото място е предостатъчно даже", завърши Кацаров.

Източник: Topsport.bg

Последни новини