Керкез: Трябва да се представим по този начин и срещу ЦСКА

Керкез: Трябва да се представим по този начин и срещу ЦСКА

Topsport.bg

12-04-2024, 20:16

Старши-треньорът на Ботев (Пловдив) - Душан Керкез, остана доволен от представянето на своя отбор при победата с 2:0 над Ботев (Враца), в домакинство от 29-ия кръг на efbet Лига. Той обърна внимание и към предстоящия първи полуфинален двубой срещу ЦСКА.

"Много важна победа, отново без допуснат гол, вкарахме два, създадохме много положения, играхме добре. Следващият мач за Купата срещу ЦСКА е много важен и трябва да се представим по този начин и там", започна Керкез.

"Бяхме гледали последните мачове на Ботев Враца и знаехме, че ще пресират, защото търсят спечелването на точки. Знаехме, че трябва да сме търпеливи. Бяхме сигурни, че ще отбележим гол. Знаехме, че трябва да сме добре подредени при статичните положения", продължи той.

"Мартин Секулич се връща след контузия и нашият план беше да му дадем игрови минути. Знаете, че не мога да разчитаме на Георги Николов, пожелавам му бързо възстановяване. Използвахме Мохамед Брахими и Фаустас като фалшиви деветки, трябва да се адаптират", добави Керкез.

"За мен целият отбор се защитава добре, не само вратарят и бранителите. Има ситуации, в които трябва да се подобряваме. Добре е чисто психологически, че допуснахме чиста мрежа. Трябва да израстваме."

"Трябва да се подобрим при статичните положения в защита, знаем, че ЦСКА е много добър отбор. Трябва да сме концентрирани, играят се два мача. Ще дадем всичко, което зависи от нас, за да се върнем във втория мач с добър резултат", завърши Душан Керкез.

Източник: Topsport.bg

Последни новини