Кокала определи като безхаберие трансфера на Охене в Левски

Кокала определи като безхаберие трансфера на Охене в Левски

Topsport.bg

01-02-2024, 07:52

Бившият треньор и футболист на Левски Емил Велев коментира пред "Тема Спорт" представянето на тима в контролите по време на лагера в Турция. Кокала, както е известен сред феновете, говори и по темата с входящите и изходящите трансфери в клуба. Той сподели и какво очаква от тима през пролетта.

"Охене няма къде да го продадеш. Как ще взема играч, който е бил в Стара Загора, Царско село и Пазарджик? Трябва да съм безхаберен и да не разбирам от футбол, за да привлека такъв футболист, който да ми запълни средата на терена.

Това е най-основната зона. Левски куца именно там. Какво да си говорим? Единственият светъл лъч е само Асен Митков. С лека ръка допуснаха Ивелин Попов да си тръгне. Опитен играч и го дадоха на Ботев (Пловдив).

На "Колежа" се прегръщат и си казват какъв трансфер са направили. От нищото изгонен от "Герена". Юноша на Левски, играл в силните първенства и го пускаш да си тръгне. Отива в Ботев и се чудиш как да го опазиш. Това вече подсказва, че ръководните фактори в Левски, да го кажем - са неопитни", заяви Велев пред "Тема Спорт".

Източник: Topsport.bg

Последни новини