Костов реши кои ще заменят контузените Митков и Лима

Костов реши кои ще заменят контузените Митков и Лима

Topsport.bg

29-03-2024, 09:18

Халфът на Левски Карлос Охене ще стартира като титуляр в днешното домакинство на Славия. Двубоят на стадион "Георги Аспарухов" ще стартира в 19:00 часа.

30-годишният ганаец имаше проблеми на тренировката в сряда и напусна принудително терена, но вчера тренира на пълни обороти и треньорът Николай Костов ще може да разчита на него още от първата минута срещу белите.

В отсъствието на контузения Асен Митков партньор на Охене в халфовата линия ще бъде Патрик Мислович. Словакът показа добра кондиция при успеха над Етър (3:0) и се понрави със стабилната си игра. Наставникът на сините избра и заместника на друг играч с травма - Фабио Лима.

Мястото на бразилеца по дясното крило ще бъде заето от Марин Петков, а отляво ще атакува последното попълнение Евертон Бала.

На върха на атаката ще бъде позициониран Рикардиньо. Принудителна промяна ще настъпи и в защита, където на мястото на наказания Хосе Кордоба ще действа Кристиан Димитров, партнирайки си с Келиан ван дер Каап. След наказание се завръща Патрик-Габриел Галчев.

Вчерашната тренировка на сините бе изгледана от изпълнителния директор Даниел Боримиров, а на заниманието, придвижвайки се с помощта на патерици, се появи и Илиян Стефанов. Атакуващият футболист е аут от терените до края на сезона след контузията, която получи в коляното при успеха с 1:0 над Хебър на 4 март.

Източник: Topsport.bg

Последни новини