Крумовград - Септември 0:0

Крумовград - Септември 0:0

Topsport.bg

31-08-2024, 21:16

Отборите на Крумовград и Септември се изправят един срещу друг в късния съботен двубой от програмата на Първа лига.

След шест изиграни кръга двата тима имат по пет загуби и са в дъното на класирането. Домакините поне спечелиха веднъж. Двата отбора са допуснали по девет гола, а основните проблеми са в атака.

Крумовград отбеляза само един гол, а трите им домакинства завършиха със само един гол. Септември пък отбеляза първите си попадения в шампионата при загуба с 2:3 от Локомотив (Пловдив) в понеделник.

Двата отбора изглежда ще се борят за своето оцеляване, като Септември спешно се нуждае от точки, за да не допусне прекалено голямо изоставане от преките си конкуренти в битката за оставане в елита. Очакванията за здрав и много силов мач, в който преимущество да имат тежките единоборства. Поражение пък може да се окаже фатално за работата на един от двамата треньори - Атанас Рибарски или Николай Митов, които и без това са пред уволнение.

Главен съдия на срещата е Драгомир Драганов, с помощници Светослав Стойчев и Теодор Петров. На ВАР ще бъдат Георги Кабаков и Мартин Великов. Делегат на БФС е Николай Колев, а работата на рефера зорко ще следи Ахмед Ахмед.

Източник: Topsport.bg

Последни новини