Левски иска 700 000 евро за Сангаре, нападателят е дал съгласието си да играе за Ал Ахли

Левски иска 700 000 евро за Сангаре, нападателят е дал съгласието си да играе за Ал Ахли

Topsport.bg

днес, 08:43

Египетският гранд Ал-Ахли ще следи под лупа изявите на Мустафа Сангаре в дербито срещу ЦСКА. Африканският клуб не е изключено да прати човек в ложите на националния стадион, за да добие още по-добра представа за качествата на нападателя.

Левски може да осъществи пореден солиден трансфер през зимата. Египетският гранд проявява сериозен интерес към французина, а сините очакват да получат за него около 700 000 евро.

От Ал-Ахли вече се били свързали с агента на играча, за да разберат дали той има желание да облече фланелката на клуба, който разглежда и още три опции, но Сангаре е приоритет. И са получили положителен отговор, тъй като клубът ще вземе участие в дебютното издание на Световното клубно първенство през лятото. Така 25-годишният стрелец, който пристигна на "Георги Аспарухов" преди началото на сезона от третодивизионния португалски Варзим за около 175 000 евро, може да напусне клуба 6 месеца по-късно. От началото на кампанията той взе участие във всички мачове на "сините".

В началото се появяваше на терена от резервната скамейка, но след това се утвърди в титулярния състав редом до национала Алекс Колев. Той има на сметката си 5 гола, като направи и две асистенции.

Източник: Topsport.bg

Последни новини