Левски отказа нова оферта за Хосе Кордоба

 Левски отказа нова оферта за Хосе Кордоба

Topsport.bg

18-02-2024, 22:16

Ръководството на Левски е отхвърлило поредна оферта за Хосе Кордоба, разбра "Тема Спорт". Тя е дошла от руски клуб и е била на стойност 2 милиона евро.

Сумата обаче не удовлетворява ръководството на сините - дори преди година имаше по-високи предложения за панамския национал. Наред с това в края на подготовката мажоритарният собственик Наско Сираков призна, че наистина има сериозен интерес към Хосе и бразилското крило Уелтън, но ще бъде трансфериран само един от двамата. Е, през миналата седмица "сините" продадоха последния на японския Гамба (Осака).

По всичко изглежда, че Кордоба ще завърши кампанията на "Георги Аспарухов". Той е и най-стабилният централен защитник в състава на Николай Костов, въпреки че срещу Пирин допусна гаф, който му струва скъпо. Бранителят бе изгонен и ще бъде наказан от Дисциплинарната комисия към БФС с лишаване от състезателни права от един двубой. Така ще пропусне домакинството на Арда. Вместо Хосе като титуляр ще стартира Кристиан Димитров, който ще си партнира с Келиан ван дер Каап.

Източник: Topsport.bg

Последни новини