Левски праща халф в Локомотив (София)

Левски праща халф в Локомотив (София)

Topsport.bg

27-07-2024, 08:43

Левски и Локомотив (София) са се разбрали за преминаване на халфа Патрик Мислович в "Надежда", съобщава "Тема спорт". Идеята е за наем на словака, който обаче не е постигнал договорка с "червено-черните" за заплатата си. От "Герена" са поискали възнаграждението му да бъде поето от червено-черните, но от Локо София са били категорични, че на този етап няма как да удовлетворят това и футболистът може да пристигне в "Надежда", ако голяма част от заплатата му бъде поета от Левски. Ако той намали финансовите си претенции, от Локо може и да склонят.

23-годишният Мислович тотално изпадна от сметките на треньора Станислав Генчев. Наставникът ясно показа това, след като не го взе в групата за гостуването на Локомотив (София) (6:1), но вчера бе сред избраниците на треньора за домакинството на Ботев (Враца) заради проблемите с контузии в тима.

43-годишният специалист на няколко пъти заяви, че има голям избор за позициите в средата на терена. Двубоя с железничарите стартираха Карлос Охене, Марин Петков и Джавад ел Джемили, като алтернатива на тримата са Асен Митков, Хасими Фадига, Антоан Стоянов и новото попълнение Клемент Икенна. Наред с това при нужда там може да бъде ползван Фабио Лима. Поради тази причина от "Герена" се отказаха и от привличането на национала Серкан Юсеин.

Патрик Мислович пристигна на "Герена" през зимата от Жилина. Словакът изигра 14 двубоя със синия екип, в които обаче не успя да се разпише. Смяташе се, че треньорският щаб ще даде шанс на 23-годишния халф, но при наличието на богат избор за трите позиции в средата на терена е по-добре да се стигне до раздяла между двете страни.

Източник: Topsport.bg

Последни новини