Левски с още един рекорд - продаде повече сезонни карти от миналия сезон

Левски с още един рекорд - продаде повече сезонни карти от миналия сезон

Topsport.bg

вчера, 08:15

Левски са успели да постигнат още една цел, която си бяха поставили. Както е известно, "сините" си поставиха за цел да продадат 4000 сезонни карти, с което да подобрят постижението си от сезон 2023/24 - 3 500.

При победата над Ботев (Враца) стана ясно, че 3000 души са резервирали места на стадион "Георги Аспарухов". Тимът, воден от Станислав Генчев, е успял обаче да привлече още над 1000 души да си резервират места на "Герена" за домакинските мачове.

Липсата на подобни мачове обаче покрай разместването на кръговете заради дербито с ЦСКА лиши "сините" от опитите да подобрят друг рекорд. А той е свързан с клубния магазин.

Както стана ясно, "сините" обявиха, че срещата с Ботев (Враца) е била съпътствана и от рекордна печалба в мачов ден - 117 000 лева! При това Левски успя да постигне това в двубой от родното първенство, а не такъв в Европа, както бе предното лято. Тогава бе лудница покрай домакинството на Айнтрахт.

В момента "сините" се борят да постигнат нов рекорд за продажба на официални фланелки. При успех ще се сдобият с дизайн, какъвто няма да има друг клуб.

Източник: Topsport.bg

Последни новини