Левски ще направи всичко възможно, за да откупи Евертон Бала

Левски ще направи всичко възможно, за да откупи Евертон Бала

Topsport.bg

вчера, 21:53

Старши треньорът - Станислав Генчев разкри, че Левски ще опита да откупи Евертон Бала, играещ под наем на "Герена" от бразилския Мирасол.

Наставникът на "сините" застана пред репортерите на стадиона в "Овча купел" след успеха с 1:0 в гостуването на Славия. В мача на стадион "Александър Шаламанов" Евертон Бала бе заменен в добавеното време на мача, като бе доста активен. Той отстъпи мястото си за заключителните минути на Патрик Мислович.

"На полувремето казах на футболистите, че са почнали да играят след 30-ата минута. Теренът не позволяваше бърз и динамичен футбол, въпреки че домакините се бяха постарали. Не можеше да се играе така бързо", каза Генчев за успеха над Славия с 1:0.

Гледаме класирането, но се интересуваме и от играта ни.

Евертон играе добре на всяка позиция - и като нападател, и като халф. За мен Бала е много важен играч. На всяка тренировка се раздава все едно от това му зависи участието в мача. Със сигурност ще се опитаме да го откупим", каза Генчев.

Наставникът на Левски каза също, че е оценил Борислав Рупанов, играещ под наем в Септември. 20-годишният играч вкара в последните два мача на "виненочервените", носейки първите им точки в шампионата.

"Оценихме Рупанов, но за неговото развитие е много по-важно да играе".

Рупанов е под наем от Левски в Септември.

Източник: Topsport.bg

Последни новини