Легенда на Левски: Не мога да кажа дали е правилно Костов да остане начело на отбора

Легенда на Левски: Не мога да кажа дали е правилно Костов да остане начело на отбора

Topsport.bg

08-05-2024, 08:43

Легендата на Левски Стефан Аладжов изрази позицията си, пред "Мач Телеграф", относно решението, което взеха вчера на "Герена", за треньорския пост. Той смята, че предстоят четири много тежки двубоя за "сините". Рекордьорът по мачове за тима се надява все пак Костов да се сбогува с "Георги Аспарухов" с класиране за Европа.

"Не мога да кажа дали е правилно Николай Костов да остане начело на отбора. Вероятно са решил да свърши първенството и след това да започнат наново. Остават още четири мача до края. Трудно е, защото в горната шестица всичките отбори са силни. През зимата се продадоха основни играчи и не се взеха достойни техни заместници. Взеха се играчи, които не вършат необходимата работа. Не можем да обвиняваме само Костов. Има си ръководство и то си решава. След като свърши първенството, ще видим какво ще се случи. Не знам кой може да дойде и да поеме отбора. Не съм аз човекът, който може да определя тези неща. Не е редно и да говорим против Костов. Вижда се, че нещата не вървят, но си има хора, които да решават как да се променят. Ръководителите са наясно кога да дойде нов човек, който да поеме Левски. Аз мисля, че трябва да се изчака да свърши първенството и тогава да се правят заключения. Дано не загубим в оставащите срещи с повече голове в някой от мачовете. Противниците ни са амбицирани и искат да печелят срещу Левски. Сега предстои много тежък мач с Черно море. И на "Герена" играем слабо, печелим трудно. До последно феновете са под напрежение. За Левски и европейските клубни турнири се отдалечават. Имаме шанс, но до края на сезона трябва да се печелят максимум точки", сподели Аладжов.

"Винаги, когато сме излизали срещу ЦСКА, тези дербита са били като мачовете на годината и сме се хвърляли на 100% в тях. Говореха, че втората среща с тях ще бъде по-различна от предходната, но не видях нещо подобно. Предстоят важни решения и за ръководството, и за играчите. Дано в крайна сметка Левски стигне до бараж за европейските клубни турнири", обобщи легендата на клуба.

Източник: Topsport.bg

Последни новини