Лидерите на ЦСКА трябва да бъдат изключително внимателни

Лидерите на ЦСКА трябва да бъдат изключително внимателни

Topsport.bg

09-04-2024, 08:28

Цели петима футболисти на ЦСКА са непосредствено застрашени от наказания преди решителните битки в заключителната част от сезона. След петъчното домакинство срещу Пирин за "червените" предстои първият полуфинал за купата срещу Ботев (Пловдив).

Между двете срещи с "канарчетата" пък е и последният редовен кръг срещу Арда в Кърджали, а после идват и петте плейофни сблъсъка, както и евентуалният финал за Купата.

Всеки измежду Линдсет, Махмутович, Фаетон, Шакич и Вион обаче може да пропусне някой от тези мачове при получаване на следващо официално предупреждения. Първите четирима имат по 4 жълти картона от началото на сезона и са застрашени от наказание за 1 среща. Французинът пък е бил декориран цели 8 пъти и при ново провинение ще изтърпи санкция за два двубоя.

Подобна отнесе Амос Юга, който пропусна сблъсъците с Локомотив (Пловдив) и Левски, като липсата му се усети повече срещу смърфовете. Във вечното дерби пък Кареасо успя да го замести по най-добрия начин. Африканецът ще се завърне в титулярния състав на Нестор Ел Маестро за петъчното домакинство на Пирин.

Източник: Topsport.bg

Последни новини