Локо (Пловдив) не е побеждавал ФК ЦСКА 1948 от 3 години

Локо (Пловдив) не е побеждавал ФК ЦСКА 1948 от 3 години

Topsport.bg

вчера, 14:45

Локо Пд има за какво да се притеснява срещу ФК ЦСКА 1948, ако се погледне статистиката от мачовете между двата отбора. В историята на този мач пловдивчани имат само една победа за първенство - на 22 октомври 2021 година. Тогава тя дойде с голове на Димитър Илиев, сегашният капитан на Локо, и Первиджон Умарбаев.

Таджикистанецът пък сега е част от състава на "червените". Няколко месеца по-рано -през април същата година, ЦСКА 1948 печели най-голямата си победа в съперничеството с Локо Пд. Тогава с голове на Алекс Колев, на два пъти Галин Иванов и Мартин Тошев, тимът от Бистрица печели с 4:0.

Дори и моментната форма не говори никак в полза на домакините от Пловдив. От четири мача насам на "Лаута" тимът на Любо Пенев няма победа, като единственият успех бе в първия кръг на първенството срещу Арда с 1:0.

ФК ЦСКА 1948 на Валентин Илиев пък няма загуба като гост от началото на тази кампания - две нулеви равенства с Черно море и Локо Сф и разгром над Ботев във Враца с 3:0. Загубата в миналия кръг от Левски с 2:4 бе изобщо първа за тима от Бистрица от началото на първенството, пише "Мач Телеграф".

Източник: Topsport.bg

Последни новини