Локомотив (София) изтърва да победи Хебър, освирквания за Иван Колев

Локомотив (София) изтърва да победи Хебър, освирквания за Иван Колев

Topsport.bg

вчера, 19:29

Локомотив (София) и Хебър завършиха 0:0 в сблъсък от 10-ия кръг на Първа лига. По този начин "столичните железничари" заемат десетата позиция с десет точки, докато днешният им противник остава последен с шест пункта.

Столичният отбор надигра съперника си, профуквайки отлични ситуации за реализиране на попадение. Равният резултат поставя в несигурност бъдещето на наставника на "червено-черните" Иван Колев поради незадоволителното представяне на състава в предходните мачове.

Въпреки минорното темпо в срещата, домакините създадоха първото опасно положение. Нападателят бе изведен на стрелкова позиция, но стражът Марсио Бразао спаси изстрела му.

Най-интересната ситуация от първото полувреме настъпи в 38-ата минута. Вратарят на "железничарите" Александър Любенов изпусна топката в опит да я улови, а топката се озова в Набил Макни, който вкара в опразнената врата. ВАР обаче разгледа съприкосновението и прецени, че играчът на Хебър е извършил нарушение.

Макар срещата да протичаше в равностойно русло, възпитаниците на Иван Колев можеха да съжаляват, че не водеха в резултата, а основен виновник бе нападателят Анте Аралица. В 55-ата минута халфът Симеон Славчев с находчив пас разсече защитата на Хебър, след което Анте Аралица излезе очи в очи с Марсио Бразао, за да го преодолее, ала ударът му бе избит от голлинията от защитник на гостите.

"Червено-черните" продължиха да са по-активният отбор на терена, тъй като в 68-ата минута за сетен път пропиляха чудесна възможност за гол. Анте Аралица комбинира с Джани дос Сантос, чийто удар обаче Марсио Бразао парира.

Тимът от Пазарджик имаше великолепен шанс да грабне трите точки на стадион "Локомотив". В 79-ата минута Кристиан Андонов матира с финтове левият кратен бранител Бруно Франко, предизвиквайки качествена намеса на Александър Любенов.

Източник: Topsport.bg

Последни новини