Локомотив (София) представи треньорския си щаб

Локомотив (София) представи треньорския си щаб

Topsport.bg

22-04-2024, 16:50

Локомотив (София) официално представи новия си треньорски щаб начело с Красимир Балъков. Останалите, които ще бъдат помощници на Балъков са Георги Сърмов, Армен Амбарцумян и Светлин Спасов.

Ето какво написаха от клуба:

"Новият треньорски щаб на Локомотив София:

СТАРШИ ТРЕНЬОР - КРАСИМИР БАЛЪКОВ

Легендата на българския футбол застава начело на Локомотив в нелеката задача да спаси тима от изпадане. Легендарната десетка е водил отборите на Грасхопърс, Санкт Гален, Черноморец Бургас, Хайдук Сплит, Кайзерслаутерн, Литекс, Етър, националния отбор на България, ЦСКА 1948, а за последно бе начело на Септември София.

ПОМОЩНИК-ТРЕНЬОР - ГЕОРГИ СЪРМОВ

Помощникът на Красимир Балъков се казва Георги Сърмов. 38-годишният Сърмов е бивш футболист на Левски, Етър, Ботев Пловдив, Септември София и Берое.

ТРЕНЬОР НА ВРАТАРИТЕ - АРМЕН АМБАРЦУМЯН

46-годишният специалист ще отговаря за подготовката на вратарите на тима. Бившият страж на Марек и Ботев Пловдив е изпълнявал тази длъжност в Берое, Левски и националния отбор.

КОНДИЦИОНЕН ТРЕНЬОР - СВЕТЛИН СПАСОВ

За подготовката на футболистите ще се грижи Светлин Спасов. Той е изпълнявал тази роля в отборите на Арда, ЦСКА 1948, Пирин Благоевград, националния отбор на България и Миньор Перник, а за последно бе част от Септември София.

Пожелаваме на новия треньорски щаб много успехи начело на клуба", гласи съобщението на "железничарите".

Източник: Topsport.bg

Последни новини