Локомотив (София) с гневна декларация: Не желаем г-н Кабаков да бъде назначаван повече на наши срещи

Локомотив (София) с гневна декларация:  Не желаем г-н Кабаков да бъде назначаван повече на наши срещи

Topsport.bg

10-04-2024, 13:37

Ръководството на Локомотив (София) публикува декларация срещу назначението на Георги Кабаков за главен съдия на мача от 29-ия кръг на на Ефбет Лига срещу ФК ЦСКА 1948. 

Ето какво написаха "червено-черните":

"Ръководството на ФК "Локомотив София 1929"АД, изразява своето несъгласие с назначаването на главен съдия на Г-н Георги Кабаков за срещата ни от 29 кръг на Ефбет Лига с ЦСКА 1948. Вероятно много от Вас си спомнят втория полуфинал за купа България миналата година, когато бяхме ощетени с отсъждане на не съществуваща дузпа, спестени червени картони на съперника, които не ни позволиха евентуално да достигнем финал в турнира. Тук е мястото да кажем, че нямаме абсолютно никакви претенции към съперника ни в следващия мач.

Няколко пъти след това г-н Кабаков беше назначаван за ВАР арбитър на наши срещи и случайно или не винаги неговите решения бяха в ущърб на Локомотив София. Всички сме наясно, че Кабаков е най-добрият български съдия и доказал се в международен мащаб, но също така сме убедени, че той има някакво лично отношение към нашият клуб. Бихме желали да заявим, че не желаем г-н Кабаков да бъде назначаван повече на срещи на ФК"Локомотив София 1929"АД".

Източник: Topsport.bg

Последни новини