Лоши новини за Ботев (Враца): Меси е аут за гостуването на Черно море

Лоши новини за Ботев (Враца): Меси е аут за гостуването на Черно море

Topsport.bg

12-08-2024, 09:43

Централният нападател на Ботев Враца Браян Переа вече е напълно възстановен и ще започне от първата минута в днешното гостуване на Черно море, информира "Тема Спорт". Колумбиецът пропусна поради контузия домакинството на Берое в миналия кръг.

Той седна на резервната скамейка преди двубоя, но дори не бе вписан в групата за мача и изгледа от трибуните загубата с 1:2 на своите съотборници.

Аут за нея бе и централният защитник Меси Биатомусока, който обаче все още не е излекувал своята травма и няма да играе и днес на "Тича". В негово отсъствие в ядрото на ариергарда действат Мартин Мачев и Стефан Цонков.

След поражението от Берое треньорът Тодор Янчев разкритикува остро отбранителните действия на своя тим. "Изравнихме и като цяло търсихме повече победата, но имаше детински грешки първо на централния защитник, а после на вратаря.

Докато допускаме такива голове, не можем да искаме нещо повече от равенство или загуба", прям бе специалистът. Тимът му се намира на последно място в класирането след 3 загуби от 3 мача и ще търси първи точки за сезона.

Източник: Topsport.bg

Последни новини