Лудогорец - Крумовград 0:0

Лудогорец - Крумовград 0:0

Topsport.bg

05-11-2023, 15:32

Лудогорец посреща Крумовград в мач от 16-ия кръг на efbet Лига. Срещата на стадион "Хювефарма Арена" в Разград започва в 15:30 часа.

На старта на сезона шампионите изненадващо загубиха с 1:3 от новака. Днес със сигурност ще се борят за успеха, който ще се бори за върха в класирането. 

Най-сериозният кадрови проблем пред шампионите е контузията на централния защитник Ноа Сонко Сундберг, която получи в Истанбул. С травми са още Диниш Амейда, Марсел Хайстер и Иван Йорданов. В последните мачове обаче в игра се завърнаха имена като Квадво Дуа и капитанът Антон Недялков, докато Дени Групер поднови тренировки, но все още не е готов да се завърне на терена.

ВИЖТЕ ТУК КОЙ Е ФАВОРИТ В МАЧА!

Новаците от своя страна са 11-и в подреждането с 18 точки. Клубът се раздели със старши треньора си Неманя Миланович след загубата от Славия с 0:2 като гост, което бе изненадващо решение за мнозина. Новият наставник Станислав Генчев няма да може да разчита за тази среща на контузените Александър Георгиев, Патрик Луан и Диего Рапосо, а наказан е Серкан Юсеин.

Източник: Topsport.bg

Последни новини