Лудогорец - Левски 1:0, Руан Круз дава ранен аванс на "орлите"

Лудогорец - Левски 1:0, Руан Круз дава ранен аванс на

Topsport.bg

03-04-2024, 19:27

Лудогорец приема Левски в дербито на 27-ия кръг на efbet Лига. Двубоят на "Хювефарма Арена" е с начален час 19:30 и ще бъде ръководена от Георги Кабаков.

Двата тима са в отлична форма през пролетта и се намират в добра серия. "Орлите" са в поредица от осем поредни победи, докато "сините" вече десет мача подред в първенството са без поражение.

Лудогорец е лидер в класирането с актив от 60 точки - с три повече от втория ЦСКА, но и с мач по-малко. Левски от своя страна е четвърти с 51 и поглежда смело към битката за Европа.

Що се отнася до кадровите проблеми пред двата щаба, при разградчани извън сметките все още е Антон Недялков. За сметка на това друг национал - Тодор Неделев е възстановен и може да попадне в групата за мача.

При Левски с изключение на Асен Митков, Фабио Лима и трайно контузеният Илиян Стефанов няма други кадрови проблеми. Наставникът Николай Костов ще може да използва всички останали налични футболисти с изключение на Андриан Краев, който е изваден от състава, тъй като не подписа нов договор.

В първата среща между двата отбора през настоящия сезон, в 12-ия кръг, Лудогорец се наложи с 1:0 на "Герена" след гол на Руан Секо.

Източник: Topsport.bg

Последни новини