Лудогорец - Локомотив (София) 6:0, гол след гол в Разград

Лудогорец - Локомотив (София) 6:0, гол след гол в Разград

Topsport.bg

16-03-2024, 17:45

Отборите на Лудогорец и Локомотив (София) се изправят един срещу друг в късния съботен двубой от efbet Лига. Той е с начален час 17:45.

Преди началото на срещата "орлите" са на върха в класирането с актив от 54 точки, докато "железничарите" се намират на 12-а позиция с 25 точки.

Отборът на Георги Дерменджиев записа шест поредни шампионатни победи и в Разград искат да продължат добрата си серия. Шампионите отпаднаха от евротурнирите и вече вниманието им е насочено към вътрешното първенство, където целта им е поредна титла.

Столичани редуват силни и слаби игри. От началото на пролетния полусезон тимът, воден от Данило Дончич, записа две победи и две загуби. Неубедителното представяне разклати стола на треньора и вече се заговори, че легендата Красимир Балъков може да го наследи начело на Локо (София).

Домакините ще бъдат без Тодор Неделев, който ще отсъства от терените през следващия месец. Халфът е с частично разкъсване на дългия аддуктор на левия крак след последния двубой срещу Ботев на "Колежа", спечелен от разградчани с 2:0

Проблемите в лагера на Локомотив са по-сериозни. Дончич няма да може да разчита на трима от основните си футболисти, тъй като те изтърпяват наказание - Красимир Милошев, Симеон Мечев и Ивайло Найденов.

Първият сблъсък между днешните съперници по-рано през сезона завърши с успех за Лудогорец с 3:1.

Главен съдия на срещата е Георги Давидов, с помощници Даниел Ников и Никифор Велков. С ВАР ще се занимават Ивайло Стоянов и Димитър Димитров. Работата на реферите зорко ще следи Кольо Данев.

Източник: Topsport.bg

Последни новини