Лудогорец - Хебър 3:0, Диниш Алмейда бележи трето попадение за домакините

Лудогорец - Хебър 3:0, Диниш Алмейда бележи трето попадение за домакините

Topsport.bg

24-04-2024, 18:45

Лудогорец приема Хебър (Пазарджик) в полуфинална среща от турнира за Купата на България. Двубоят в Разград е с начален час 18:45, а главен съдия ще бъде Владимир Вълков.

Това е първи двубой между двата тима от тази фаза на турнира. След седмица отборите ще се срещнат отново в Пазарджик в мач-реванш.

Домакините са актуалният носител на Купата, след като триумфираха в турнира миналата година. Този сезон те елиминираха последователно Балкан (Ботевград), Локомотив (Пловдив) и ЦСКА 1948. "Орлите" се намират в отлична форма и са напът да завоюват и тринадесетата си поредна титла в efbet Лига. Към момента Лудогорец е в серия от 13 поредни победи.

Хебър от своя страна победи за Купата на България Спортист (Своге), Левски и Пирин. Момчетата на Любо Пенев обаче ще трябва да се борят за оцеляването си в елита, тъй като след разделянето на отборите, попаднаха в трета група. Те имат само една победа и цели четири загуби в последните си пет срещи.

Двата отбора се изправиха един срещу друг миналата събота. Тогава "орлите" не срещнаха затруднения и се наложиха в Пазарджик с 3:0. Този път обаче разградчани ще бъдат без един от основните си нападатели - Бърнард Текпетей, който вкара две от попаденията миналата седмица. Ганайското крило получи лека контузия в двубоя със състава воден от Любослав Пенев.

.

Източник: Topsport.bg

Последни новини