Лудогорец - Черно море 3:1, Чинков не даде чиста дузпа за гостите

Лудогорец - Черно море 3:1, Чинков не даде чиста дузпа за гостите

Topsport.bg

19-02-2024, 14:49

Лудогорец и Черно море се изправят един срещу друг в сблъсък от 21-ия кръг на efbet Лига. Срещата в Разград е с начален час 16:00.

Двубоят е директен сблъсък за върха на шампионата, като "моряците" имат три точки преднина - 45 и зимуваха като лидер в класирането. "Орлите" обаче са с мач по-малко и от Черно море и с два по-малко от моментния лидер ЦСКА, който вчера разби Ботев Враца.

Лудогорец е в много важна серия от срещи, като двубоят с Черно море идва между двата мача с швейцарския Сервет след 0:0 като гост. В четвъртък е реваншът в Разград. Дебют за "орлите" най-вероятно ще направи Ивайло Чочев, който наскоро бе взет от ФК ЦСКА 1948.

Двата тима вече се срещнаха веднъж в рамките на сезона, като през есента варненци победиха с 1:0 като домакин с попадение на Цветомир Панов.

Преди днешната среща, варненци имат четири поредни загуби в Разград, но прави впечатление, че в три от тях те дадоха сериозен отпор на шампиона и загубиха с по един гол разлика.

При поражението с 2:3 в последния двубой пък "моряците" водеха до 75-тата минута с 2:1, но след като останаха с човек по-малко и допуснаха изравнителен гол от дузпа, се пропукаха в края, когато домакините стигнаха до пълен обрат.

Източник: Topsport.bg

Последни новини