Лудогорец е получил оферти за около 30 млн. евро от началото на трансферния пазар

Лудогорец е получил оферти за около 30 млн. евро от началото на трансферния пазар

Topsport.bg

08-07-2024, 09:06

Силният минал сезон на Лудогорец направи така, че от началото на трансферния пазар в офисите на клуба да са дошли оферти за сумарно 30 млн. евро. Интересът е много голям и обхваща абсолютно всички - от вратаря Серджио Падт до вкаралия с екипа на Швейцария на Евро 2024 Квадво Дуа, информира "Мач Телеграф".

"Орлите" обаче възнамеряват да задържат всичките си основни футболисти до края на лятото, както преди година се случи със звездата Кирил Десподов. Този ход на шампионите беше разкрит лично от спортния директор Георги Караманджуков на пресконференция преди началото на лятната подготовка.

Най-голям е интересът към участвалите на Евро 2024 Квадво Дуа и Якуб Пьотровски. Само за тях клубът възнамерява да прибере около 17-18 млн. евро.

Припомняме, че още преди началото на Европейското в Германия медиите в Турция писаха, че Галатасарай иска Пьотровски, но от Лудогорец са били категорични, че ще се разделят с голямата си звезда срещу 10 млн. евро.

Лично главният скаут на Уест Хям дойде да гледа Руан Секо в дербито срещу Левски, завършило 5:1. "Чуковете" желаят бразилския нападател, но пък за него Лудогорец търси 12 млн. евро.

Източник: Topsport.bg

Последни новини