Лудогорец постави цена от 10 милиона евро за Якуб Пьотровски

Лудогорец постави цена от 10 милиона евро за Якуб Пьотровски

Topsport.bg

26-03-2024, 11:26

Лудогорец е поставил цена от 10 милиона евро за халфа Якуб Пьотровски. А тази сума е склонен да плати турският гранд Галатасарай, твърдят медиите в Турция. Този тим проявяваше сериозен интерес към полузащитника още през зимата, но тогава разградчани отказаха да се разделят с него.

Тимът от Истанбул обаче продължава да следи отблизо представянето на Пьотровски. Скаути на клуба го гледаха в игра за националния отбор на Полша при разгрома с 5:1 над Естония в бараж за Евро 2024.

В него 26-годишният Якуб блесна с красив гол, отбелязан с шут извън наказателното поле, както и с асистенция. Той ще бъде наблюдаван и в утрешния сблъсък с Уелс, който ще определи кой от двата отбора ще отиде на еврофиналите в Германия през лятото.

През този сезон полузащитникът подобри много играта си в предни позиции и има 15 гола и 4 асистенции в 40 мача във всички турнири за Лудогорец. В Полша са убедени, че сънародникът им ще бъде продаден през лятото. Той има контракт с разградчани до лятото на 2025 година, информира "Тема спорт".

Източник: Topsport.bg

Последни новини