Любослав Пенев: Заслужавахме поне точка

Любослав Пенев: Заслужавахме поне точка

Topsport.bg

вчера, 22:32

Наставникът на Локомотив (Пловдив) - Любослав Пенев бе доволен от представянето на отбора, въпреки загубата с 0:1 от Лудогорец като гост. Той изрази мнение, че "черно-белите" са заслужавалие да спечелят поне точка и изрази надежда, че клубът ще продължи да бъде финансиран. 

"Заслужавахме поне точка. Въпреки че не взехме, доволен съм от момчетата. Всички изиграха много сериозен мач, с характер, дисциплина, настроение и желание. Това е важно. Това е много важно, дори че не взимаме точки. Това е нещо като основа, върху която да стъпим и без отпускане, тъй като има много мачове.

Опитваме се да създадем ситуации за гол в целия мач. Не разполагахме с много, но имахме няколко, в които можехме. За мен е без значение дали ще вкараме в шестата или 82-ата минута. Днес това не се случи. Лош късмет при далечния удар след рикошет и това е. Продължваме да работим смело и по този начин.

Имаме опции сред футболистите и внимаваме с тях. Когато не са на 100%, не трябва да играят на всяка цена. Правим ротации, тъй като те трябва да се чувстват добре. Костов работи сериозно и се представи добре, както и всички. Поздравявам момчетата и феновете ни. Много време отделихме на новините покрай клуба. Другите неща се изясняват в движение. Вярвам, че Локомотив ще продължи да бъде финансиран. От кой? Това не знам.

Ще поработим добре следващите седмици и предвиждаме контрола. Не играем следващия уикенд. Продължаваме по тази линия".

Източник: Topsport.bg

Последни новини