Майкъла: Оптимист съм за купата, от ЦСКА пак да ме поканят

Майкъла: Оптимист съм за купата, от ЦСКА пак да ме поканят

Topsport.bg

19-03-2024, 09:09

Бившият футболист и директор в ЦСКА Георги Илиев - Майкъла изгледа победата над Ботев (Пловдив) с 4:0 в компанията на бившите си съотборници Методи Томанов, Георги Велинов, Александър Александров и Марио Вълков по покана на ръководството по случай 42-годишнината от отстраняването на Ливърпул. Той изрази признателност за инициативата и се пошегува, че присъствието му е помогнало на водения от Нестор Ел Маестро тим да постигне толкова изразителна победа.

"Инициативата беше прекрасна. Сигурно е на господин Ганчев-младши и изпълнителните директори. Не бях ходил на мач от повече от година. И сега отидох, за да може да победим през първото полувреме, а не да чакаме до 93-ата минута, за да вкараме някой късметлийски гол. Създадох им проблеми, сега трябва да ме канят на всеки мач (смее се).

Изгледах победата с удоволствие, но съм категоричен, че не играхме добре. Резултатът няма нищо общо с представянето. В определени периоди дори Ботев играеше по-добре от нас и беше по-опасен. Най-хубавото беше, че вкарахме от статични положение, което е много силно оръжие. Очаквам да бием всички до Левски и тогава вече ще си проличи докъде сме стигнали.

За купата съм оптимист. Там видяхме, че Ботев са преодолим съперник. Вече в конкуренцията на Лудогорец в един мач трябва да се противопоставим. В първенството е същата работа - трябва да печелим големите двубои срещу преките съперници.

Лошото е, че досега не го правим. Като ме поканят, ще ги бием. Когато станах изпълнителен директор, се паднахме с Лудогорец за купата. Аз казах, че ще ги отстраним и никой не ми вярваше. Но го направихме", казва Майкъла пред "Тема Спорт".

Източник: Topsport.bg

Последни новини