Манчев: Настроението в ЦСКА се завръща

Манчев: Настроението в ЦСКА се завръща

Topsport.bg

23-03-2024, 13:15

Бившият нападател на ЦСКА Владимир Манчев сподели пред "Мач Телеграф", че е доволен от победата на "армейците" над Ботев (Пд) в последната среща с 4:0. 

"ЦСКА успя да победи с добър резултат. Завръща се настроението в отбора и видяхме цели четири гола в срещата. Каранга успя да вкара два от тях, а това мисля, че е доста важно. Не само за него и самочувствието му, а за отбора като цяло. Това е играч, на когото ще се разчита много. Особено в предстоящите срещи.

В плейофите мачовете ще бъдат доста изравнени, а и в тези за Купата - също. Това е положителен знак. В никакъв случай не може да кажем, че Ботев Пд играха слабо, защото създадоха положения, но не ги реализираха. Бусато също се представи на високо ниво и спаси трудни ситуации. ЦСКА успя да използва своите шансове. Когато си във финалната фаза на шампионата, трябва да може да взима такива срещи. В началото Ботев може би изненада "червените". Направиха се промени в хода на мача и взеха мача под контрол", започна той.

"Не бива да се правят трагедии, че отборът загуби във Варна от Черно море. Там загубиха и Лудогорец през този сезон. Цялостното представяне на "моряците" е доста добро и заслужено са в челото. Не мога да кажа, че има огромна разлика в играта на ЦСКА. Самият Нестор Ел Маестро каза, че на този етап с мачове толкова на често не може да се говори за надграждане. Целта е да се вади максимумът от всеки един мач и да се постигат резултати. Според мен е прав. Ако очакваме да видим блестяща игра, не мисля, че ще се случи до края на шампионата. По-скоро трябва да се гонят резултатите. Всички се надяваме ЦСКА да вдигне титлата", завърши Манчев.

Източник: Topsport.bg

Последни новини