Марин Петков: Много е трудно срещу Славия, важно е, че победихме

Марин Петков: Много е трудно срещу Славия, важно е, че победихме

Topsport.bg

29-03-2024, 21:20

Авторът на втория гол за Левски срещу Славия Марин Петков говори след победата с 2:0 в дербито на "Георги Аспарухов". Той призна, че умората е била фактор. Според младежкия национал тимът от "Овча Купел" играе атакуващ футбол и може да победи всеки в първенството.

"С оглед на мача и на това, че малко време имахме като отбор да се съберем преди него - първото полувреме стояхме много добре. Второто полувреме и с течение на минутите се поуморихме. Видя се накрая. Това са нещата от футбола. Важно е, че взехме трите точки", каза Петков.

"Не мисля, че ни изненадаха. Те играят много нападателен футбол с доста подавания. Могат да победят всеки в това първенство и всеки мач срещу тях е труден", продължи той.

"Всички показахме характер и искахме победата до последния миг. Видяхте, че когато всички бяхме изморени направихме атака и вкарахме втори гол. Нашият отбор има доста лидери. Не мисля, че съм един от тях. Аз съм млад, давам всичко от себе си. Надявам се така да продължи и всичко да е наред".

"Надявам се да се възстановим по най-добрия начин. Всеки да направи нужното като професионалист и се надявам срещу Лудогорец да сме по-свежи и да ги победим", каза още вкаралият втория гол в мрежата на Светослав Вуцов.

Източник: Topsport.bg

Последни новини