Марин Петков: Надявам се да продължаваме да поддържаме този ритъм

Марин Петков: Надявам се да продължаваме да поддържаме този ритъм

Topsport.bg

16-03-2024, 23:27

Марин Петков, който вкара един от головете за победата с 3:0 срещу Етър във Велико Търново, коментира мача на "Ивайло". Той обърна внимание на сериозната фенска подкрепа за "сините" и заяви, че Левски навсякъде в България се чувства домакин.

"Мисля, че първото полувреме не успяхме да създадем чисти голови положения, но второто, като се отпуснахме видяхте, че реализирахме", каза Петков.

"Ние гледаме да слушаме изискванията на треньора и да ги изпълняваме. Каквото ни каже той, се стараем да го изпълняваме на максимум", продължи той.

"Треньорът беше на стадиона, в ложите. Не мисля, че повлия липсата му до такава степен. Левски навсякъде в България е домакин".

"С головете, с асистенциите и повечето минути натрупвам самочувствие и игрови ритъм. Това е най-нормалното нещо. Тези паузи за национални отбори са неизбежни. Има ги по календара на ФИФА и УЕФА. Сега момчетата ще починат три-четири дни, аз не. Надявам се да продължаваме да поддържаме нашия ритъм. Идват хубави мачове и можем да се представим добре", каза още Марин Петков.

Източник: Topsport.bg

Последни новини