Михайлов: Не мога да намеря думи за феновете, благодаря за подкрепата

Михайлов: Не мога да намеря думи за феновете, благодаря за подкрепата

Novsport

29-08-2020, 22:45

Вратарят на Левски Николай Михайлов изрази радостта си от победата с 4:0 срещу Монтана в мач от четвъртия кръг от efbet Лига. 

“Задължителен мач за нас. Като си победил, е лесно да говориш. Времето беше топло, поздравявам Монтана за хубавия терен и съблекални. Поливаха терена, топката вървеше добре. Щастлив съм много, че не пуснахме гол. Много важна победа за нас, за да има малко спокойствие в Левски. Този успех е за щаба, за ръководството, за Георги Тодоров и за феновете. Много влияеше това напрежение в съблекалнята, имаше разговори. Последните 2-3 дена правихме срещи. Беше важно да вземем трите точки. Израснал съм на “Герена” и това срещу Царско село бе резил голям за мен по начина, по който играхме", коментира капитанът на "сините".

"Обясних на момечетата и ме разбраха. Днес, след добър мач, пак се събрахме, не може само лошото да се казва. Ръководството работи по 3-4 нови попълнения и се надявам в следващите 10 дена да работим и да изглеждаме още по-добре. Не мога да намеря правилните думи за нашите фенове, благодаря за подкрепата. Пътят е дълъг, надявам се да побеждаваме и да се представяме добре”, каза още той.

Източник: Novsport

Последни новини