"Моралистите" от Левски да си припомнят техните простотии по адрес на ЦСКА

Topsport.bg

29-04-2024, 15:41

Левски се възмути от жест на Фернандо Каранга и коментар на Стоян Орманджиев. И поиска наказания. Както често се случва, паметта на "сините моралисти" е много къса и избирателна. Заради това ще им припомня част от техните простотии по адрес на ЦСКА.

Тениски "Аз мразя ЦСКА". С такива футболистите на Левски празнуваха една от титлите си в началото на века. За да е пълна простотията на тима от "Герена", "сините" изписаха С-то в името на съперника с турски полумесец и звезда. Вместо да се радват на титлата си, те лепнаха на гърдите си "Аз мразя ЦСКА"...

"Дайте ми един автомат и ще ги разстрелям тези прасета". Такъв коментар направи през 2008 година тогавашният капитан на Левски Даниел Боримиров, който сега е шеф на "Герена". "Ето това са прасета, виждате ли ги тези малоумници", добави побеснял той, качил се в автобуса на "сините" на стадион "Българска армия".

Юношата на Левски Боян Табаков също направи чутовна глупост. При победа над ЦСКА при юношите старша възраст преди години, той вкара гол и показа специално направена тениска. На нея синьо човече с екип на Димитър Иванков уринираше върху емблемата на ЦСКА.

Фенове на Левски пък направиха "погребение" на големия си съперник с шествие. Един от тях - Николай Нинов-Тубата, дори се облече като свещеник с кандило. За съжаление, самият той месеци по-късно почина, едва на 48 години. Мир на праха му.

Бившият футболист на "сините" Давид Яблонски пък пусна клип, в който нарече именно Фернандо Каранга "п*дераст" и, че "ЦСКА за нищо не става".

Това са част от простотиите на Левски към ЦСКА. Същият Левски, който сега търси някаква справедливост и демонстрира морал. За далеч по-леки "армейски" прегрешения...

Източник: Topsport.bg

Последни новини