На "Армията" Илиан Илиев е бил обсъждан като вариант за ЦСКА

На

Topsport.bg

21-08-2024, 08:17

Националният селекционер и треньор на Черно море Илиан Илиев е бил обсъждан като вариант за ЦСКА преди назначението на Томислав Стипич, твърди "Блиц".

Кандидати били четирима българи - Любо Пенев, Томаш, Тунчев и Илиан. Единият от изпълнителните директори на армейците Филип Филипов харесвал много работата на Илиев.

Именно той е дал идеята за националния селекционер, който е и бивш футболист и наставник на Левски. До конкретни преговори обаче не се е стигнало.

Сега смяната на треньора отново е актуална в Борисовата градина. Томислав Стипич има два мача, за да влезе час. Не успее ли срещу Арда в събота и срещу Ботев Пловдив в петък, 31 август, уволнението му е в кърпа вързано.

"Блиц" допълва, че Томаш и Любо Пенев отново са актуални и най-вероятно един от тях ще седне на горещия стол в Борисовата градина.

А дали е възможно Илиан Илиев отново да бъде обсъждан като вариант?

С оглед факта, че търпението на "червените" фенове започва да се изчерпва заради слабите резултати, босовете едва ли ще приемат шокиращия ход.

Междувременно все повече се увеличават мненията в социалните мрежи и медиите, че Стойчо Младенов и Методи Томанов трябва да бъдат върнати в ЦСКА. Но не на треньорския, а на ръководен пост. 

Източник: Topsport.bg

Последни новини