На "Герена" са доволни от Бачев, но и тъжни заради Стивън Жерард Гаоте

На

Topsport.bg

25-03-2024, 16:30

Треньорският щаб на Левски е много доволен от старта на пролетния полусезон на Преслав Бачев. 18-годишният юноша все още има малко минути за първия тим в официален мач през 2024 година - появи се в 88-ата минута при успеха с 3:0 над Етър на "Ивайло", но младокът показва страхотна ефективност в дублиращия отбор. От началото на март той е забил два хеттрика при победите над Рилски спортист с 5:3 и Оборище Панагюрище с 4:2. Бачев е и водещият реализатор за тима на Христо Арангелов с десет попадения в 16 мача.

18-годишният нападател тренира с първия отбор и постоянно получава наставления от Николай Костов. След заниманията той и останалите юноши остават да работят с един от помощниците - Красимир Петров.

За момента ситуацията с друг голям талант на сините - Стивън Жерард Гаоте - не е оптимистична, тъй като няма индикации, че той ще подпише договор с клуба, който вече му е отправил предложение. Желанието на родителите му е да си намери отбор в чужбина, където да се развива, пише "Тема Спорт".

Източник: Topsport.bg

Последни новини